یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
عدم مدارای مذهبی میان معلمان مدارس اندونزی نگران کننده است

حوزه/ مرکز مطالعاتی اسلام و اجتماع در دانشگاه اسلامی شریف هدایت الله اخیرا نتایج تحقیقاتی را منتشر کرده که بر اساس آن ۵۷% معلمان در مدارس دیدگاه های افراطی داشته و نسبت به پیروان دیگر ادیان عدم مدارای مذهبی دارند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از coconuts، درحالی که بسیاری از کارشناسان نگران جو رو به افزایش عدم مدارای مذهبی در اندونزی هستند، یک گزارش نشان می دهد که عدم تحمل مذهبی نه تنها در میان نسل جوانT بلکه در میان معلمان مدارس نیز به چشم می خورد.

مرکز مطالعاتی اسلام و اجتماع در دانشگاه ایالتی اسلامی شریف هدایت الله اخیرا نتایج تحقیقاتی را منتشر کرده که بر اساس آن 57% معلمان  در مدارس دیدگاه های افراطی و عدم مدارای مذهبی علیه پیروان دیگر ادیان دارند. در حالی که تنها 37.77% معلمان گفته اند که پیروان ادیان دیگر را تحمل می کنند.

براساس این گزارش بسیاری از معلمان در اندونزی دیدگاه های افراطی و عدم تحمل مذاهب دیگر را به دانش آموزان منتقل می سازند.

سیف العمان، مدیر اجرایی این مرکز مطالعاتی هنگام توصیف نتایج تحقیقاتش در جاکارتا پایتخت اندونزی گفت: هدف ما از تدوین این مطالعه مشاهده دیدگاه ها و نقطه نظرات مذهبی در مدارس و آموزشکده ها در اندونزی بود. معلمان جایگاهی حیاتی دارند و نقش مهمی در ایجاد ارزش ها، دیدگاه ها و تفکرات دانش آموزان بازی می کنند.

سیف در ادامه گفت: ما در این مطالعه از دو ابزار محاسباتی یعنی پرسش نامه و آزمون مستقل انجمنی استفاده کردیم. مصاحبه کنندگان از این دو ابزار برای دریافت پاسخ ها و واکنش ها از معلمان استفاده کردند. واکنش معلمان به بیاناتی چون «آیا غیرمسلمانان می توانند در همسایگی شما عبادت کنند؟» یا «آیا همسایگان شما از ادیان مختلف می توانند نشست های مذهبی داشته باشند؟» در تعیین نتایج مطالعه نقش داشتند.

براساس این مصاحبه، 56% پاسخ دهندگان مخالف ساختن اماکن مذهبی دیگر ادیان در نزدیکی خانه هایشان بودند. و 21% از برگزاری نشست های مذهبی دیگر ادیان در همسایگی شان مخالف بودند.

این مطالعه براساس پاسخ 2 هزار و 27 معلم انجام گرفت که 1 هزار و 172 نفر آن ها از معلمان مدارس دولتی و 1 هزار و 65 نفر آن ها متعلق به مدارس اسلامی خصوصی بودند. این مطالعه از 6 آگوست تا 6 سپتامبر انجام گرفت و پاسخ ها متعلقبه معلمان از تمامی 34 استان اندونزی براساس نمونه گیری تصادفی بودند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha